Cuidem la salut de les persones

Serveis de salut, diagnòstic i atenció sanitària a tots els nivells.

MISSIÓ

La nostra missió es cuidar de la salut de les persones, posant a la seva disposició serveis sanitaris de màxima qualitat i avançats mitjans tecnològics.

Busquem sempre desenvolupar la nostra activitat amb la màxima professionalitat, respecte i discreció vers el pacient.

Mitjançant les diverses especialitats, volem tenir una visió integral de cada pacient, perquè pugui tenir el millor diagnòstic i assistència mèdica amb un servei precís, sensat i humà.


VISIÓ

Seguir donant amb la mateixa eficàcia i eficiència els millors serveis de salut, diagnòstic i atenció a tots els nivells, des d’aspectes físics a psíquics i englobant a tots els segments de la població.

Volem ser centres mèdics de referència de la Costa Brava Sud i La Selva-Marítima, reconeguts pels nostres pacients, clients i professionals com una empresa familiar excel·lent, eficient i responsable, compromesa amb la salut i el benestar de les persones i les famílies de les poblacions que ens envolten.

Així mateix creiem en una empresa constant en el temps i que es consolida gracies al treball i compromís de la nostra gent, fent aflorar diàriament el sentiment de comunitat i pertinença, que ens caracteritza com empresa.


VALORS

  • Compromís
  • Equip
  • Empatia
  • Honestedat
  • Constància
  • Vocació
  • Comunitat

 

 

 

 
 

 

Serveis sanitaris especialitzats, de qualitat i de proximitat.

GABIMEDI neix l’any 1996 a SANTA COLOMA DE FARNERS com a centre sanitari, amb la intenció de donar cobertura mèdica de qualitat i de proximitat, a un territori a on NO hi havia presencia de sanitat privada i a on la nostra població demandava aquest tipus de servei. Així doncs la fita que ens ha guiat des dels nostres inicis es la prestació de serveis sanitaris especialitzats, de qualitat i de proximitat.

Amb aquest objectiu es decideix l’any 1998 obrir un segon centre GABIMEDI a la població de TORDERA .

Tornem a trobar un nucli de població i àrea de influencia sense possibilitat d’accedir a centres sanitaris d’especialitats mèdiques, i havent-se de desplaçar a Barcelona o Girona per poder trobar aquests servei.

Donada la bona acollida del nostres pacients i el bon fer dels nostres professionals sanitaris, tan el centre de GABIMEDI FARNERS com el GABIMEDI TORDERA, es traslladen a noves instal·lacions en els anys 2004 i 2008 respectivament, ampliant així els serveis mèdics ofertats i millorant en qualitat gracies a les noves instal·lacions.


L’any 2012, es decideix obrir el nostre tercer centre GABIMEDI a la població de LLORET DE MAR. Amb una renovada imatge corporativa, pretén ser el centre sanitari de referencia i de confiança per la població de Lloret de Mar, fent pròxims serveis sanitaris i especialitats mèdiques als nostres conciutadans, que no es troben en altres centres de la mateixa població.
Passat uns anys, considerem oportú instal·lar un nou centre a la població de BLANES donat que es la població estratègica de la Selva Marítima, i aperturem l’any 2018 el nostre principal centre, GABIMEDI BLANES. Més de 800m2 posats a disposició dels nostres pacients i els nostres professionals, a la avantguarda de la tecnologia mèdica dotat amb el millor equipament mèdic en diagnostic per la imatge: Ressonància Magnètica, TAC, radiologia digital, Mamografia i Tomosíntesis, i Densitometria
Paral·lelament als nostres centres GABIMEDI, el nostre Grup Sanitari va considerar necessari invertir en una nova línia de serveis que es el de OPTIQUES, i contem amb 2 punts d’òptiques a TORDERA i LLORET DE MAR, per tal d’oferir aquest servei complementari als nostres pacients que així ho requereixin. Aquestes òptiques formen part de la cooperativa d’òptiques FEDEROPTICS, que es troben a nivell de tot l’estat.

 

 
 

 

icon calendar

DEMANA LA TEVA CITA ONLINE