Traumatologia

La cirurgia ortopèdica és la branca de la cirurgia que es refereix a desordres de l’aparell locomotor, de les seves parts musculars, òssies o articulars i les seves lesions agudes, cròniques, tumorals, traumàtiques i recurrents.

L’objectiu és aconseguir, a través de mètodes mèdics i quirúrgics, la correcció de problemes musculars, esquelètics i articulars.

Els cirurgians ortopèdics treballen de prop amb molts altres professionals de la salut, com ara fisioterapeutes, terapeutes ocupacionals, podòlegs, entrenadors esportius, i altres metges en camps relacionats.

Oferim tractament, quirúrgic i conservador, per temes de columna i escoliosi, reemplaçaments articulars, cirurgia ambulatòria i mínimament invasiva, cirurgia de maluc, cirurgia de genoll, cirurgia d’espatlla i colze, cirurgia de mà, cirurgia esportiva, cirurgia ortopèdica de turmell i peu, ortopèdia infantil, entre d’altres.

Patologies associades a l’especialitat:
Dolors lumbars, cervicals, dorsals, tractaments de les hèrnies de disc, dolors musculars, contractures, entre d’altres.

SERVEIS:
• Consultes Mèdiques
• Immobilitzacions i Tractaments Ortopèdics
• Infiltracions
• Puncions evacuadoras
• Retirada de punts

L’ús de l’ecografia i la imatge de la ressonància permeten definir el tipus i grau de la lesió que presenta el pacient, per poder accedir amb més exactitud al seu tractament.

icon calendar

DEMANA LA TEVA CITA ONLINE